Appartement te koop

* 310778€

2 slaapkamers 95 vierkante meters

Immoweb code : 20277041
Immoweb code : 20277041
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
95 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Stijlvol en energiezuinig wonen in Grembergen

Geniet nu nog van het verlaagde BTW-tarief van 6% en bespaar 40.659 EUR!

Ontdek het moderne wooncomfort van dit prachtige nieuwbouwappartement, gelegen in het rustige Grembergen. Met een bewoonbare oppervlakte van 95 m² , biedt deze woning een ideale combinatie van hedendaagse luxe en energiezuinigheid, met een E-peil van slechts 24.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in een ruime en lichte woonkamer van 34 m² , perfect voor gezellige momenten met familie en vrienden. De grote raampartijen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en geven de ruimte een open en luchtig gevoel.Aansluitend vind je de volledig uitgeruste keuken , waar koken een waar plezier wordt.

Dit appartement beschikt over twee ruime slaapkamers , waar je in alle rust kunt ontspannen. Het moderne terras van 9 m² biedt een perfecte plek om te genieten van de zon en de groene omgeving.

De vloerverwarming , gevoed door een luchtwarmtepomp, garandeert niet alleen comfort, maar ook lage energiekosten. 

Gelegen in een rustige residentiële buurt, biedt dit appartement de perfecte balans tussen rust en modern comfort. Het is dé kans voor wie op zoek is naar een stijlvolle woning waar duurzaamheid en luxe hand in hand gaan.

Aankoop autostaanplaats mogelijk! 

Maak van dit appartement jouw nieuwe thuis! 
Neem vandaag nog contact op

Neem contact op